Prijedor: Skokom u Sanu policajac spasio osobu koja je skočila s mosta
Ilustracija

Hrabar čin

Prijedor: Skokom u Sanu policajac spasio osobu koja je skočila s mosta

Policijski službenik Slađan Dačić (1990) iz Prijedora, zaposlen u Jedinici za podršku Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata u Banjaluci, nesebičnim žrtvovanjem i humanim postupanjem, noćas je spasio jedan ljudski život, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Naime, oko ponoći sa gradskog mosta u Prijedoru u rijeku Sanu skočilo je lice N. M. (1996) iz Prijedora. U tom momentu policajac je prolazio vozilom i vidjevši da je osoba skočila sa mosta, izašao je iz vozila i skočio u Sanu. Oko 200 metara nizvodno izvukao je osobu iz rijeke, kojoj je nakon toga ukazana medicinska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor.

"Policijski službenik Slađan Dačić na ovaj način je pokazao da su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, bez obzira na to da li su na dužnosti ili ne, spremni žrtvovati svoje živote kako bi spasili druge", navodi se u saopštenju Policijske uprave Prijedor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.