Unaprijedite svoj život u 2018. uz ove savjete
Ilustracija

Unaprijedite svoj život u 2018. uz ove savjete

Svi imamo želje, ciljeve kojima svakodnevno težimo. Neke smo već ostvarili, neke nismo, ali se nadamo da će nam 2018. godina podariti sve ono što priželjkujemo.

Da bi uspešno započeli Novu godinu najbitnije je da je u potpunosti iskoristite. Pokrenite se, nije život sedenje za kompjuterom, gledanje TV-a, sjedjenje u kafićima. Život pruža mnogo više. Otvorite se za nova iskustva i zaplovite morem magije i mašte koje vam donosi 2018.

Brinite o zdravlju

Prvo na svakoj listi želja je zdravlje! Da bi život bio kompletan mora zdravlje da vas služi. A da bi vas zdravlje služilo morate da ga čuvate, prije svega zdravom ishranom i redovnim kontrolama.

Trenirajte redovno

Zdrava ishrana nije dovoljna da bi vaše tijelo moglo bolje da funkcioniše, potrebno je da u skladu sa vašom fizičkom spemnošću i godinama trenirate. Obratite pažnju na kožu, ona vam može ukazati na mnoge bolesti.

Volite!

Kad ponoć pokuca na vrata, neko će zažmuriti i duboko u sebi pomisliti da sledeću Novu dočeka u zagrljaju voljene osobe, dok su neki već ovu 2018. dočekali u njhovom zagrljaju. Pitate se u čemu je njihova tajna, kako su oni to uspjeli. Ovi savjeti će vam sigurno pomoći da i vi pronađete ubrzo srodnu dušu.

Privučite pozitivnu energiju i bogatstvo u vaš dom

Da bi pozitivna energija cirkulisala i donela bogatsvo i blagostanje treba da brinete o samom uređenju doma. Prema feng šui načelima, sitnice su dovoljne da vaša kuća zablista pozitivom i srećom.

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.