Nju Džersi: Uhapšen 16-godišnjak, osumnjičen da je ubio roditelje, sestru i jednu staricu
ilustracija

Brat i deda uspjeli da pobjegnu

Nju Džersi: Uhapšen 16-godišnjak, osumnjičen da je ubio roditelje, sestru i jednu staricu

Policija američke savezne države Nju Džersi uhapsila je 16-godišnjeg dječaka zbog sumnje da je ubio roditelje, sestru i jednu staricu koja je sa njima živjela u zajedničkom domaćinstvu.

Zločin se, kako prenosi En-Bi-Si Njujork dogodio u gradu Long Brenč, u američkoj saveznoj državi Nju Džersi, a ubistvo je izvršeno poluautomatskom puškom.

Tinejdžer je, kako se navodi, uhapšen zbog sumnje da je počinio ta ubistva.

- Uvjereni smo da je ovo domaći incident koji je potpuno izolovan. To je užasno tragičan incident - rekao je okružni tužilac Kristofer Gramičoni.

Žrtve ubistva su roditelji 16-godišnjaka - Steven (44) i Linda Kolodži (42), njegova sestra Britani (18) i 70-godišnja Meri Šulc, koja je živela u toj kući.

Brat i deda osumnjičenog takođe su bili u kući u vrijeme pucnjave, ali su uspjeli da pobjegnu bez povreda, rekao je Gramičoni na konferenciji za novinare.

Gramičoni nije želio da spekuliše o mogućim motivima za zločin.

Kako je ranije saopšteno, pucnji su se čuli noćas odmah nakon ponoći, u prvim minutima Nove godine i da je policija u kući pronašla poluatomatsku pušku.

Okružni tužilac je rekao da očekuje da se tinejdžeru sudi kao odrasloj osobi.

Tanjug/Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.