Snovi mogu biti znak nove ljubavi, OVE simbole ne zanemarujte
Ilustracija

Nikako

Snovi mogu biti znak nove ljubavi, OVE simbole ne zanemarujte

Ljubav može uskoro da vam pokuca na vrata, a upravo ovi snovi vam to najavljuju...

Sigurno ste već imali snove za koje pravi smisao uopšte nije bio uvjerljiv. Ali ako se neki od sljedećih 5 motiva pojavljuje u vašim snovima, oneirologija, odnosno nauka o tumačenju snova, tvrdi da će ljubav uskoro da pokuca na vaša vrata.

Lutka

Ovaj motiv nema samo jedno značenje. Ako se vi igrate s lutkom, to znači svađu, spor. Međutim, ako poklonite lutku, to ukazuje na dolazak nove ljubavi.

Nagost

Često se pojavljuje ovaj čudan motiv u našim snovima. Ako se skidate ili ste već goli, to ukazuje na dolazak novog poznanstva. Ta nepoznata osoba može da bude važna za vas, osoba s kojom možete da imate romansu.

Posteljina

Krevet i posteljina ukazuju na ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako se u snovima pojavljuje bijela platnena posteljina, onda ste vi u potpunosti spremni za dolazak nove ljubavi.

Gusta šuma

Ako ste u nedoumici u šumi i ne možete da pronađete izlaz, onda još uvijek niste spremni za dolazak ljubavi. Međutim, uspješan bijeg iz šume znači da ste sazreli za novi odnos i uskoro će vas pronaći ljubav.

Sjemenke

Sjemenke su simbol plodnosti. Tako je to i u ljubavi. Ako se u snu pojavi sjetva sjemena, onda ste otvoreni da primite nove emocije. Međutim, ako sanjate žetvu to znači da treba da se riješite loših osobina koje su do sada sprječavale nastanak novog odnosa.

Kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.