Dijego Kosta  novi igrač Atletiko Madrida
Dijego Kosta

Dijego Kosta novi igrač Atletiko Madrida

Dijego Kosta je predstavljen kao novi igrač Atletiko Madrida.Odlični napadač poslije tri sezone vratio se u redove kolčonerosa i moći će da trenira sa ekipom od sjutra, pošto će Madriđanima isteći kazna od FIFA zato što su mimo pravila angažovali maloljetne fudbalere.

Kosta je stigao iz Čelsija, a vjeruje se da je transfer vrijedan 66 miliona eura. On će nositi dres sa brojem 18.

Kosta je sa Atletikom bio šampion La Lige (2014), osvojio je Kup kralja (2013), Superkup Evrope (2010, 2012).

Španski reprezentativac trebalo bi da bude u kombinaciji za duel sa Ljeidom u Kupu kralja. Pored njega Atletiko je kao novog igrača predstavio i odličnog Vitola, njih dvojica bi trebalo da probude, često uspavani napad u prvom dijelu sezone.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.