Putin: Hvala svima što vjeruju u Rusiju
Vladimir Putin

"Izgovarajte riječi ljubavi i brinite jedni o drugima"

Putin: Hvala svima što vjeruju u Rusiju

Ruski predsjednik Vladimir Putin poželio je građanima Rusije da se u 2018. godini dogode važne promjene nabolje i zahvalio im što vjeruju u svoju zemlju.

"Za nas, Nova godina je porodični praznik. Slavimo ga kako smo to činili u detinjstvu: sa poklonima i iznenađenjima, posebnom toplinom, iščekujući važne promjene. One će doći ako se svi budemo sjećali naših roditelja, brinuli o njima, cijenili svaki minut proveden s njima, ako razumijemo našu djecu, njihove težnje i snove, da podržavamo one koji su pored nas, one kojima je potrebna naša velikodušnost", poručio je Putin. 

U novogodišnjem obraćanju, Putin je pozvao sve da "izgovaraju riječi ljubavi i brinu jedni o drugima, da oproste greške i uvrijede, da se zagrle...", prenijela je agencija Tas s. 

Ruski predsjednik je poželio svima promjene najbolje, zdravlje i da se rađa što više djece. 

"Zahvalio bih se svima što vjeruju u sebe i našu zemlju, na njihovom radu i rezultatima. Neka povjerenje i uzajamno razumijevanje uvijek budu s vama", naglasio je Putin. 

On je naveo da su solidarnost, prijateljstvo i ljubav prema Rusiji stvari koje stanovnike te države čine jačim da čine dobra djela i postižu velika dostignuća.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.