Racija na CT: Pronađen i oduzet kokain, vozila od bezbjednosno interesantnih lica
Ilustracija

Racija na CT: Pronađen i oduzet kokain, vozila od bezbjednosno interesantnih lica

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su uz podršku službenika Posebne jedinice policije Centra bezbjednosti Podgorica izvršili raciju u ugostiteljskim objektima „Akapulko” u ulici Njegoševoj i „Krigla” na Bulevaru crnogorskih junaka.

"Službenici OB Cetinje su uz podršku PJP CB Podgorica, 29.decembra, u ugostiteljskom objektu „Krigla” prilikom pregleda lica V.K. (40) pronašli zamotuljak u PVC kesi sa sadržajem praškaste materije bijele boje, za koju se sumnja da je opojna droga kokain. Pronađena materija će biti upućena u Forenzički centara radi vještačenja.  V.K. je priveden i o događaju je obaviješten nadležni državni tužilac", saopšteno je iz Uprave policije.

Nadalje, službenici OB Cetinje su, izvršili  pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji opštine Cetinje, kojom prilikom je kontrolisano osam bezbjednosno interesantnih lica.

"U sklopu ovih aktivnosti službenici OB Cetinje su oduzeli četiri putnička motorna vozila od bezbjednosno interesantnih lica, i to: putničko motorno vozilo marke „BMW X3” cetinjskih registarskih oznaka od P.Ž. (30) iz Cetinja, pmv marke „Fiat 500” podgoričkih registarskih oznaka od T.J. (39) iz Cetinja, PMV marke „Suzuki Swift” barskih registarskih oznaka od M.V. (29) iz Cetinja i putničko motorno vozilo marke „Renault Megan”bjelopoljskih registarskih oznaka od S.L. (22) iz Cetinja", navodi se u saopštenju.

Oduzeta vozila biće predmet provjera. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.