Zbog OVIH razloga bivši dečko želi da vam se vrati
Ilustracija

3 razloga

Zbog OVIH razloga bivši dečko želi da vam se vrati

Sigurno se i vama nekada desilo da muškarac koji vas je ostavio u suzama želi da vam se vrati, a postoje dobri razlozi za to.

1. Najslađe je zabranjeno voće

Svi se često nađemo u situaciji kada pomislimo: “Moram to imati!” Problem se javlja kada to nešto ne možemo vratiti. Kada muškarci nakon prekida shvate da vas više ne mogu imati – oni jednostavno ne vole taj osjećaj. Tada im najčešće javlja ideja da mogu sve popraviti. Budite sigurne da se u njegovom životu nije promijenilo ništa, već je riječ o najobičnijem impulsu.

2. Privuklo ga je koliko vam je dobro bez njega

Muškarci obično smatraju da ni jedna žena ne može tako lako krenuti i nastaviti dalje. Kada primijete da je malo kasno za pomirenje, obavezno se javljaju. Pogotovo nakon što ga izbrišete s društvenih mreža, muškarac se osjeća zapostavljeno i zaboravljeno jer više ne čini dio vašeg života - pa ni na internetu. 

3. Nova ljubav ipak nije ispala kao što je zamišljao

Kako vrijeme prolazi, muškarci shvataju da druga osoba koju su izabrali nakon vas nije ono što su zamišljali. Nakon ljubavnog zanosa, koji obično kratko traje, oni bolje vide realnost. Kada se probude, počinju pozivi, izvinjenja i traženje nove prilike. S druge strane, sve žene u tom trenutku osjećaju bijes jer ih je bivši partner pokušao zamijeniti drugom.

4. Boli ga što vam više nije najvažniji

Kada počnu špijunirati i istraživati sve na vašim profilima na društvenim mrežama i kada shvate da uživate u životu, oni žele poremetiti vašu sreću i zadovoljstvo. Oni ne mogu prihvatiti činjenicu da ste sada otvorene za nove mogućnosti i poznanstva - i da ih neko može potencijalno zamijeniti. Obično sve žene nakon raskida vide realnu situaciju u vezi i shvataju da su zaslužile nešto bolje, odnosno muškarca koji će ih cijeniti. 

Kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.