Ovaj glumac je očarao dame u rekordnom roku
Sukru Ozyuldiz

Konkurencija Bali Begu

Ovaj glumac je očarao dame u rekordnom roku

Burak Ozcivit ima opaku konkurenciju.

Na sceni se pojavio 29-godišnji turski glumac Sukru Ozyuldiz koji bi uskoro Buraka mogao skinuti s tronanajpoželjnijih muškaraca na svijetu. Sukru je već sada stekao titulu seks-simbola u Turskoj, a njegova popularnost seže i van granica Turske.

1658539818517205650990609018278376284094464n

Fatalni Turčin zaludio je žene širom svijeta koje pomno prate svaki njegov korak na društvenim mrežama. Samo na Instagramu Sukru ima više od milion pratilaca, a osim Turkinja obožavaju ga i Grkinje i to zbog njegovog grčkog porijekla s majčine strane. Osim izgleda krasi ga i neosporan talent pa ga mnogi već sada nazivaju jednim od najtalentovanijih turskih glumaca.

Pripadnice nježnijeg pola Ozyuldiz privlači i istančanim ukusom za modu. Često se nalazi na samom vrhu top-lista najbolje obučenih muškaraca u Turskoj, a uprkos svim epitetima koji ga prate i dalje je ostao skroman i prizeman zbog čega će ga djevojke, sigurni smo, voljeti još i više.

c5be63cdf1085b5c96ca4626e95358c71

Ali, na žalost mnogobrojnih obožavateljki Sukurovo srce prije nešto više od godinu dana osvojila je predivna stilistkinja Rabija Yaman. Njihova ljubav započela je nakon dugogodišnjeg poznanstva, a par već planira i vjenčanje koje bi se trebalo održati već iduće ljeto.

Dnevnik.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.