Ova tri znaka čekaju Novu sa posebnim veseljem jer će im u njoj sve ići od ruke!
ilustracija

Astrologija

Ova tri znaka čekaju Novu sa posebnim veseljem jer će im u njoj sve ići od ruke!

Brojimo poslednje dane 2017-te. Ovi horoskopski znaci će se posebno radovati Novoj 2018. godini jer im donosi divne trenutke.

Svi priželjkujemo i sebi i svojim voljenima mnogo lijepih stvari u nastupajućoj godini, a astrolozi kažu da ova tri znaka treba da je dočekaju sa posebnim veseljem jer će im baš sve ići od ruke.

LAV

Lavovi iza sebe ostavljaju prilično tešku godinu. Šta god da su probali i gdje god da su krenuli, nekako im je sve išlo traljavo i prije neuspješno nego uspješno. Ali zato dolazi 2018. godina koja će im sve nadoknaditi. Već u prvom tromesečju cvjetaćete na ljubavnom planu i sva je prilika da će februar biti mjesec kada ćete naletjeti na pravu osobu za sebe, pa ćete Dan zaljubljenih dočekati zaljubljeni do ušiju. Ništa gore neće biti ni na poslu. Trudili ste se u 2017. godini, ali rezultata nije bilo. Ne sjekirajte se jer ćete sve to naplatiti 2018. godine, i to sa velikim kamatama. Sve u svemu, ovo će biti vaša godina, i nauživajte se u njoj.

OVAN

Ovnovi su ovu godinu proveli u uglavnom depresivnom stanju, čak i kada nije bilo objektivnih razloga za to. Zato ćete u 2018. godini pred sobom imati važan zadatak - da shvatite da ste samo vi ti koji možete da utičete na svoje duševno stanje. Ako se potrudite i savladate tu lekciju, u narednoj godini bićete nezaustavljivi!

STRIJELAC

I Strjelčevima se u narednoj godini smiješi nova veza u kojoj će biti zaljubljeni kao nikada do sada. Samo pazite da se ne prevarite i ni slučajno ne odgovarajte na pozive i poruke bivših partnera - iz toga neće izaći ništa dobro, a upropastićete vezu u kojoj sve ide kao po loju. Dakle, Strjelčevi, u novoj godini samo gledajte naprijed, nikako unazad i biće sve u savršenom redu, prenosi Žena Blic.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.