Platio BMW u kovanicama, radnici satima brojali novac (VIDEO)
Foto:Screenshot

Platio BMW u kovanicama, radnici satima brojali novac (VIDEO)

Jedan kineski biznismen prilično je namučio radnike u prodajnom salonu BMW-a, s obzirom na to da je prvu ratu za svoj novi automobil, u visini od 9.000 eura, platio kovanicama.

Kako prenosi Daily Mail, kupac BMW-a koji košta 400.000 juana (oko 51.000 eura), isplatio je prvu ratu za automobil u iznosu od 70.000 juana (oko 9.000 eura) u novčićima od po 0,5 juana.

Isti izvor navodi da je biznismen godinama skupljao kovanice koje je upotrijebio za kupovinu automobila, ne iznoseći više detalja o razlozima zašto je to radio.  

Zbog ovog neuobičajenog načina plaćanja, zaposleni u prodajnom salonu bili su prinuđeni da satima strpljivo broje novčiće.  

Nakon obavljenog posla, utvrdili su da im je kupac predao više kovanica nego što je potrebno za prvu ratu, pa su mu višak vratili na kućnu adresu, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.