Nagradili najbolje sportiste Berana: Vi ste najbolji promoteri grada
Uručene nagrada najboljima

Nagradili najbolje sportiste Berana: Vi ste najbolji promoteri grada

U organizaciji opštinskog Sekretarijata za sport, kulturu, mlade i saradnju sa NVO juče je u hotelu „Berane“ održana godišnja dodjela nagrada i priznanja za najuspješnije sportiste i sportske radnike Berana.

Pehare, diplome i novčane nagrade za najbolje uručili su  predsjednik opštine Dragoslav Šćekić i resorni sekretar Zoran Jojić.

Kako je saopšteno iz Opštine Berane, Odluku o najboljima u prethodnoj godini donio je stručni žiri u sledećem sastavu: Boban Aković, Džavit Abdurahman, Milutin Sekulović, Zoran Milović, Tatjana Bogavac i Slavko Đukić.

Priznanja za 2017. godinu su dobili:

-Najuspješniji sportista – Ivona Petrić – Stonoteniserski klub ,,Budim”.

-Najuspješniji sportski kolektiv – Fudbalski klub „Berane“.
-Najuspješniji junior – Nemanja Obradović, Streljački klub „Donje Luge“.
-Najuspješnija juniorka – Beba Dabetić, Streljački klub „Donje Luge“.
-Najuspješniji kadet – Mirko Trifunović, Košarkaški klub „Lim“.
-Najuspješnija kadetkinja – Marija Živković, Atletski klub „Lim“.
-Najuspješniji trener – Ivica Ćulafić, Fudbalski klub „Berane“.
-Sportske nade Berana: Dušan Vuković (Omladinski fudbalski klub „Berane“), Ognjen Marsenić (Atletski klub „Lim“), Andrea Bajović (Stonoteniserski klub „Budim“), Vojislav Vukić (Rukometni klub „Ivangrad“) i Kalina Knežević (Odbojkaški klub „Ivangrad“).
Posebna nagrada za doprinos u sportu: Nikoleta Obradović, Milorad Jašović, Filip Jočić i Igor Radojević.

Predsjednik Šćekić i sekretar Jojić zahvalili su se sportistima za dobre rezultate koje su postizali tokom godine "uprkos teškim uslovima u kojima treniraju i naglasio da su oni najbolji promoteri Berana u Crnoj Gori i svijetu i poželio im još više ličnih i sportskih uspjeha u narednim godinama".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.