22 oficira i 16 podoficira Vojske Crne Gore unaprijeđeni u viši čin
Foto: Gov.me

Zasluženo radom, ponašanjem, zalaganjem...

22 oficira i 16 podoficira Vojske Crne Gore unaprijeđeni u viši čin

Danas su 22 oficira i 16 podoficira Vojske Crne Gore unaprijeđeni u viši čin. Tim povodom, u Ministarstvu odbrane organizovana je prigodna ceremonija, na kojoj se prisutnim oficirima i podoficirima obratio ministar odbrane, mr Predrag Bošković.

On je istakao da mu je čast i zadovoljstvo stajati pred tako uvaženim strojem. Uz čestitke na unapređenju 38 pripadnika Vojske Crne Gore, ministar je naglasio da ono ne predstavlja gest nečije dobre volje, već da je zasluženo radom, ponašanjem, zalaganjem i predstavljanjem uniforme i države. 

GetImage2

„Ovo unapređenje značajno je za vaše karijere ali, jednako služi na ponos i svima nama, jer znači da smo i mi bili uspješni. Da mi svi zajedno nismo bili uspješni, ne bi ni bili zajedno danas ovdje. Hvala što na pravi način predstavljate Vojsku Crne Gore. Upravo je Vojska Crne Gore bila jedan od zamajaca prosperiteta naše države u 2017. godini, koju slobodno možemo nazvati godinom podviga na diplomatskom, političkom i ekonomskom planu. Siguran sam da će VCG to biti i u narednom periodu“, istakao je ministar Bošković.

Uz čestitke povodom predstojećih praznika, on je oficirima i podoficirima Vojske Crne Gore poželio da se u svoje jedinice i na svoja radna mjesta vrate sa još više elana, budući da je današnje unapređenje značajan korak na putu njihovog karijernog razvoja i rasta. 

GetImage1

„Budite i dalje dostojni svoje uniforme, služite vjerno svojoj državi, a mi ćemo se sa naše strane potruditi da to cijenimo i adekvatno nagradimo“, poručio je Bošković. 

Svečanosti je prisustvovao i v.d. načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadni general Ilija Daković, državni sekretar Slobodan Filipović, direktor Direktorata za ljudske resurse, Mihailo Volkov, v.d. zamjenika načelnika GŠ VCG, pukovnik Svetozar Brajković, te načelnik Odjeljenja za ljudske resurse u GŠ, potpukovnik Velibor Bakrač. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.