Zadaci službenika Ministarstva i Uprave policije ispunjeni kvalitetno
Mevludin Nuhodžić

Nuhodžić uputio novogodišnju čestitku kolegama

Zadaci službenika Ministarstva i Uprave policije ispunjeni kvalitetno

Dinamika i požrtvovanost u radu prožimali su mjesece kalendarske godine koja je na izmaku. Poštujući zakonom utvrđena ovlašćenja, sa ponosom možemo reći da je jednogodišnji cilj ispunjen i da su zadaci i aktivnosti koje su službenici Ministarstva i Uprave policije sprovodili obilježeni pečatom kvaliteta i svojevrsnog entuzijazma, kazao je u novogodišnjoj čestitki ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

Nuhodžić je kazao da su ove godine razlozi za zadovoljstvo višestruki.

"U minulom periodu zajedno smo doprinijeli da naši napori budu krunisani članstvom Crne Gore u NATO i time ispunili prvi strateški spoljno-politički cilj. Vjerujem da će svojom motivisanošću i istrajnošću službenici MUP-a i Uprave policije nastaviti da daju zamajac reformskom pravcu naše zemlje na putu ka Evropskoj uniji", kazao je Nuhodžić.

Najavio je da će sljedeći kalendarski ciklus biti rezervisan za nova ulaganja u kadrovske, materijalne i tehničke kapacitete, "kako bi služba na optimalan način odgovorila izazovima složenog aktuelnog trenutka koji se odigrava kako na unutrašnjem, tako i na regionalnom i globalnom planu".

"Nova zakonska rješenja dodatno će doprinijeti podizanju kvaliteta usluga koje pružamo i obezbijediti visok stepen sigurnosti i bezbjednosti svih naših građana i stranaca koji posjećuju ili borave u našoj zemlji, čime će se stimulisati nova ulaganja i novi projekti", kazao je ministar.

U susret predstojećim praznicima, iz ostvarenih budžetskih ušteda MUP-a, upućena je skromna donaciju djeci preminulih koleginica i kolega, a opredjeljivanjem sredstava po istom osnovu, doniran je i novac oboljeloj djeci zaposlenih MUP-a.

"Na kraju, ovu priliku koristim da svim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije poželim srećnu Novu godinu, a pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti i srećne božićne praznike, puno uspjeha na ličnom i profesionalnom planu", zaključio je Nuhodžić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.