Đoković propušta turnir u Abu Dabiju: Razočaran sam...
Novak Đoković

Zbog povrede

Đoković propušta turnir u Abu Dabiju: Razočaran sam...

Jedan od najboljih svjetskih tenisera Novak Đoković neće učestvovati na egzibicionom turniru “Mubadala World Tennis Classic“ u Abu Dabiju, jer je proteklih par dana osjetio bolove u laktu.

Đoković je poslije savjetovanja sa ljekarskim timom donio odluku da propusti turnir u Abu Dabiju.

“Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u poslednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda ljekari su mi savjetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama. Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gdje volim da učestvujem“, kazao je Đoković, te dodao:

“Ostaje mi da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što prije mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam. Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti donijeta narednih dana.“

Đoković je propustio posljednjih pet mjeseci prošle sezone upravo zbog povrede lakta.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.