Pogledajte ove muke prilikom parkiranja (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Pogledajte ove muke prilikom parkiranja (VIDEO)

Mnogi vozači muku muče s parkiranjem, no neki u tome zaista znaju pretjerati. Jedan takav primjer snimljen je ovog vikenda u engleskom gradu Hullu, a u glavnoj ulozi je nepoznata žena za volanom.

Više od tri minuta trajali su njeni pokušaji parkiranja tokom kojih je ogrebala susjedni automobil, a pravo je čudo kako nije počinila veću štetu na parkingu.

Situaciju je snimio gost kafića preko puta i snimak objavio na Fejsbuku.

"Odvezla se nakon što je oštetila nečiji auto. Izlazila je iz auta pa se vraćala i tako nekoliko puta. Nisam mogao vjerovati čemu svjedočim. Vlasniku oštećenog vozila sam ostavio poruku u kojoj sam napisao da imam video dokaz", rekao je svjedok.

24sata.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.