Numerologija otkriva kako će vam izgledati januar
Ilustracija

Ovom broju stiže novac

Numerologija otkriva kako će vam izgledati januar

Ako još uvijek ne znate vaš broj prema numerologiji, vrijeme je da to sada otkrijete. A nakon toga, i da vidite šta vas čeka u prvom mjesecu nove godine.

Januar na globalu nosi broj 3, a Jupiter je planeta koja vlada tim brojem. Ona svojim uticajem mijenja ustaljena mišljenja i gleda iza horizonta. Ispunjava unutrašnjim povjerenjem. Jupiter je put ka dobru, te donosi nadu da će sve ipak krenuti na bolje i da postoje rješenja pored svih izazova s kojima se susrećemo.

Ono što numerolozi savjetuju jeste da izbjegavate iskušenja, ali i da ne ograničavate svoju volju. Nemojte strahovati od budućnosti i ne dozvolite da imate lošu sliku o sebi.

Kakav vam je bioritam u januaru?

Bioritam se odnosi na naše djelovanje iz dana u dan, iz sata u sat. Dobija se sabiranjem dana i mjeseca rođenja.

Na primjer, neko je rođen 24. 11.

2+4+1+1=8 (broj bioritma)

BIORITAM 1

Očekujte tokom januara više izazova, obaveza i ulaganja truda. Uz sve to vodite računa o sebi. Uzimajte više voća i vitamina, i zaštitite se od promjenljivog vremena. Nekima od vas će doći novi posao.

BIORITAM 2

Bićete vrlo dinamični i u pokretu i moguća su kraća putovanja. Izbrisaćete određene granice koje su vas prethodno kočile. Januar je dobar za nova poznanstva koja mogu biti vrlo korisna.

BIORITAM 3

Bićete okrenuti dešavanjima u užoj porodici, i davaćete sve od sebe da rješite svaki problem koji vam se nađe na putu.

BIORITAM 4

U ovom mjesecu možete se susresti sa ljudima iz vaše okoline koji će probati da vas iskoriste za sopstvene sebične ciljeve. Budite na oprezu, izbjegavajte konflikte i pazite na živce. Za vas će ovaj mjesec biti više napet od onoga na šta ste navikli.

BIORITAM 5

Januar za vas znači smirenost i bolja finansijska situacija. Naći ćete brojna rješenja kako možete da poboljšate svoje finansijsko stanje, što će se odraziti i na vaš lični i poslovni život.

BIORITAM 6

Vi treba da ste sbi na prvom mjestu. Volite da pomažete drugima, ali vaša energija nije neiscrpna. Posvetite se sebi za promjenu.

BIORITAM 7

Imaćete mnogo svježe energije da započnete mnogo novih stvari, što će vam biti jako bitno. S druge strane odbacićete sve ono što vam je do sada bespotrebno crpjelo energiju.

BIORITAM 8

Mogući su nepredviđeni troškovi, te povedite računa da se previše ne rasipate, jer vam u suprotnom ova godina neće biti najbolja u finansijskom smislu. Čim prođe januar i budete se pridržavali ovoga, situacija će biti znatno bolja.

BIORITAM 9

Po prirodi možete da budete izuzetno zatvoreni prema drugima, ali u ovom mjesecu ćete biti u situaciji da se emotivno otvarate. To je za vas vrlo dobro jer, ako ste u vezi, poboljšaćete odnose sa partnerom, a ukoliko ste slobodni, iskoristite priliku za romantičnu vezu.

Ženski magazin

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.