Policija: Policija oduzela skoro 200 hiljada eura, auta, telefone
Foto:Uprava policije

Policija: Policija oduzela skoro 200 hiljada eura, auta, telefone

Pretresom u Podgorici crnogorska policija je pronašla i oduzela 182.450 eura čije se porijeklo provjerava, sredstva komunikacije, kupoprodajni ugovori, dva automobila i ostale predmeti

Službenic Sektora kriminalističke policije su danas postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje pripadaju Igor Krstović (32) iz Podgorice.

"Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 182.450 eura, dva mobilna telefona marke „Blackberry“, metalni boks, mačetu, dva noža na preklapanje, biber sprej, fasciklu sa više kupoprodajnih ugovora čiji su predmet nepokretnosti, kao i dva putnička motorna vozila – jedan marke  „BMW X4“ i drugi marke „Mini Cooper“", saopštila je Uprava policije.

Kako se dodaje, o privremeno oduzetim predmetima obaviješten je državni tužilac u VDT u Podgorici. Konsultacije u vezi sa ovim predmetom su u toku.

Takođe, u saradnji sa nadležnim tužiocem novac u iznosu od 182.450 eura će biti predmet daljih provjera od strane Sektora kriminalističke policije, u cilju utvrđivanja njegovog porijekla, dok će ostali privremeno oduzeti predmeti biti upućeni u Forenzički centar radi odgovarajućih vještačenja.

Ovo je 19 akcija crnogorske policije koje su sprovedene od početka oktobra u borbi protiv organizovanih kriminalnih grupa.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.