Kako brzo do EU državljanstva?
ilustracija

Kako brzo do EU državljanstva?

Kiparska razvojna alijansa vrlo agresivno na Internetu reklamira svoj program za brzo i lako sticanje EU- državljanstva koji je Kipru dosad donio četiri milijarde direktnih investicija.

Tako u svom oglasu tvrdi Cyprus Developers Alliance (jointly with KPMG).

Ključni uslov za dobijanje EU- državljanstva za samo 6 mjeseci je da na Kipar investirate 2 miliona eura i posjedujete nekretninu u vrijednosti 500.000 eura.

Ne morate da pokažete ispit iz kiparske istorije i grčkog jezika, ne morate čak ni da živite na Kipru.

A državljanstvo dobija ne samo investitor nego i cijela porodica: supruga, roditelji i djeca do 28 godine starosti, prenosi Bankar.me.

Dvojno državljanstvo je dozvoljeno.

"Nijedna druga država Evropske unije ne nudi državljanstvo tako lako dostupno i transparentno, po tako jednostavnim i razumljivim uslovima", navodi se u oglasu i dodaje da na Kipru nema plaćanja poreza na dividende.

Na sajtu cypruslaw.org možete čak i konsultacije da zakažete.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.