Muškarac uznemirava i prati učenice osnovne škole
Ilustracija

Podgorica

Muškarac uznemirava i prati učenice osnovne škole

Policija provjerava ko je muškarac koji je, kako je navedeno u prijavi, uznemiravao i pratio učenicu četvrtog razreda Osnovne škole “Radojica Perović”, pokušavajući na sve načine da stupi u kontakt s njom.

Prema saznanjima Pobjede, muškarac na čijem utvrđivanju identiteta policija intenzivno radi, pratio je djevojčicu oko 15 sati od hrvatske ambasade do “Naj marketa”. Za to vrijeme pokušavao je na sve načine da se zbliži s njom, što je ona odbijala.

Kako je djevojčica ispričala majci, koja je kasnije podnijela prijavu, nepoznati muškarac nudio joj je razne usluge i obećavao joj štošta, a kada mu nije pošlo za rukom da pridobije njenu pažnju, otišao je u krajnost i neprikladno joj se obraćao.

O svemu ovome majka djevojčice obavijestila je direktoricu škole Mirjanu Bošković, koja se obratila policiji s molbom da obezbijedi patrolno vozilo do kraja školske godine.

Iako se sve dešavalo van školskog dvorišta, Bošković i nastavnici su obavili razgovor sa učenicima i upozorili ih da ne razgovaraju sa nepoznatim osobama i budu obazriviji nakon udaljavanja od kruga škole.

Ona  je Pobjedi kazala da su iz policije već reagovali i da će pojačati kontrole, kao i da će patrolno vozilo uputiti ispred škole.

Kako nezvanično saznaje Pobjeda, juče su prijavu uputila još dva roditelja, čija djeca su isto opisala nepoznatog muškarca.

Policija će detaljno ispitati navode prijave i provjeriti snimke sa nadzornih kamera objekata u čijoj blizini se djevojčica kretala na putu do kuće.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.