Moskva: Talačka kriza, jedna osoba poginula, ima ranjenih
Foto: Twitter

Moskva: Talačka kriza, jedna osoba poginula, ima ranjenih

Jedna osoba otvorila je vatru u zgradi konditorske fabrike „Menjševik“ na jugoistoku Moskve. U pucnjavi je poginula jedna osoba, a dvije su ranjene.

Policija je saopštila da je jutros u Ulici Ilovajska došlo do sukoba „između poslovnih subjekata“. Jedan od učesnika je pucao u protivnika, piše Sputnjik.

Pripadnici policije takođe su naveli da je naoružani muškarac takođe zadržao nekoliko osoba kao taoce. Za sada nije poznato koliko ima talaca.

Osumnjičeni se kreće po teritoriji zgrade i pruža otpor pri hapšenju.

Policija je opkolila područje i pokušala da uspostavi kontakt sa osumnjičenim. On za sada ne pušta ranjene. 

Mediji javljaju da je bivši vlasnik preduzeća Ilja Averjanov otvorio je vatru, reagujući tako na dolazak izvršitelja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.