Uz pomoć OVIH riječi promijenite četiri stvari u vezi
Ilustracija

Izgovorite "čarobne riječi"

Uz pomoć OVIH riječi promijenite četiri stvari u vezi

Budite spremni na velike promjene nakon što izgovorite ove dvije riječi.

Skoro svake sekunde u svijetu neko nekome izgovori "volim te".

U pitanju je veliki trenutak za koji je potrebno puno hrabrosti i zrelosti jer u njemu prestajemo samo da se zabavljamo sa nekim i postajemo mnogo više.

Najbogatijim muškarcima pronalazi žene, a sada otkriva na šta milioneri iz njene "male crne knjižice" padaju.

Za razliku od prostog zabavljanja, prava veza sa sobom donosi i određenu ozbiljnost i promjene za koje mnogi možda nisu uvijek spremni.

Ako mislite da je došao trenutak da voljenoj osobi kaže šta tačno osjećate prema njoj, spremite se za ove 4 velike promjene koje vas očekuju:

1. Očekivanja će se povećati

Nema ljepšeg osjećaja kada nekome izjavite ljubav, a ona vam istog trenutka bude uzvraćena. Ali, isto tako, trebalo bi da na umu imate i činjenicu da sa ljubavlju dolazi i određena količina pritiska.

Za razliku od ranijeg vremena, sada ste i zvanično potvrdili svoja osjećanja i njihovu snagu i samim tim ste preuzeli odgovornost da se brinete jedno o drugome - a za to je potrebno mnogo više energije nego kada se sa nekim viđate nekoliko puta nedjeljno.

Prije nego što izgovorite "volim te", budite sigurni da ste spremni da neko drugi postane vaš glavni prioritet.

2. Bićete poput sijamskih blizanaca

Kada napokon izgovorite ove sudbonosne riječi, vjerovatno ćete željeti da narednih nekoliko mjeseci provedete uz tu osobu i uživate u međusobnoj ljubavi.

Kada ne budete zajedno, sigurno ćete svo vrijeme misliti na svoju drugu polovinu.

3. Više nećete imati potrebu da skrivate svoje mane

Trenuci u kojima ćete se truditi da pokrijete sve što bi neko mogao da protumači kao manu ili nedostatak polako će početi da se smanjuju. Onog trenutka kada saznate da su vaša osjećanja uzajamna, osjetićte olakšanje i moći ćete da se malo opustite.

Od tog trenutka, stvari kao što su jutarnji zadah ili razgovor o najdubljim nesigurnostima više neće biti tabu teme i nećete se plašiti da sa partnerom pričate o svemu tome.

4. Jedno drugome ćete postati prioritet

Iako su ove važne riječi izgovorene, sada morate da pokažete da u pitanju nisu samo riječi i od vas se očekuje da svakodnevno donosite odluke koje oslikavaju osjećanja koja ste otkrili.

To znači da subotom možda nećete bančiti sa prijateljima, već ćete sa svojim partnerom možda morati da obavljate određene obaveze.

Podizanje veze na sljedeći nivo je stvar koja je definitivno vrijedna slavljenja. Ali ako ipak sumnjate da je došao trenutak da se izgovore ove dvije riječi, nema potrebe da to silite jer bi to dugoročno moglo oboma da se obije o glavu.

Telegraf.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.