Novi trend: Dame poludjele za trepavicama
Foto: elle.pk

Šta kažete?

Novi trend: Dame poludjele za trepavicama "Anđeoske kose"

Kosa anđela umjesto vještačkih trepavica? Ovo je nova ideja za šminkanje za novogodišnju noć.

Zimi, pogotovo tokom sezone zabava, fokusiramo se na sjajnu šminku za oči. Zlatne, srebrne ili biserne sjenke osvjetljavaju kožu i daju dubinu našim očima. Postoji mnogo prilika u kojima će ove sjenke dobro izgledati i u blažoj verziji. Praznici, novogodišnja noć, a kasnije i Božić – definitivno je vrijeme za takvu šminku.

Ove sezone, make-up umjetnici promovišu starliner ili liniju na očnim kapcima sa zvijezdama. Gornju i donju liniju trepavica takođe će naglasiti „tinsel lashes", koje imaju šansu da postanu beauty trend.

01b93ebed9be9025ab9fd641e843b5d6

Da, od sada ćemo umjesto vještačkih trepavica, pričvršćivati „anđeosku kosu“ na kapke. To je jednostavna i efikasna ideja za šminku za novogodišnju noć. Na Instagramu postoji sve više prijedloga sa svjetlucavim trepavicama u glavnoj ulozi.

Kako ih napraviti? Sve što treba da uradite je da isiječete trake "anđeoske kose", koja je dio novogodišnje dekoracije i da ih pričvrstite za prirodne trepavice lijepkom.

Da biste postigli jači efekat, istaknite oči sjajnom sjenkom. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.