Socijaldemokrate nastavljaju sa jačanjem partijske infrastrukture

Socijaldemokrate nastavljaju sa jačanjem partijske infrastrukture

Socijaldemokrate Nikšić su, uz prisustvo velikog broja članova, simpatizera i gostiju, proslavili otvaranje novih prostorija u ulici Vuka Mićunovića bb (Zempolje).

Svečanom otvaranju novih prostorija Socijaldemokrata Nikšić, čiji je domaćin bio predsjednik OO SD Nikšić, Dragan Zečević, prisustvovali su, između ostalih i predsjednik SD CG Ivan Brajović, potpredsjednik SD CG, dr Damir Šehović, generalni sekretar SD CG, Danilo Mirotić i član Glavnog odbora SD CG, Danilo Orlandić.

Predsjednik SD CG, Ivan Brajović, obraćajući se prisutnima, kazao je da Socijaldemokrate u Nikšiću, ali i u ostalim gradovima Crne Gore, konstantno šire svoje kapacitete i intenzivno jačaju partijsku infrastrukturu.

“Lokalni izbori koji su održani ove godine, počev od Nikšića i Herceg Novog, pa sve do Cetinja, Petnjice, Mojkovca i Tuzi, na kojima smo praktično duplirali naše biračko tijelo u tim sredinama u odnosu na rezultate sa parlamentarnih izbora 2016. godine, kao i svakodnevni priliv novih članova, potpuno nas uvjeravaju da građani u sve većoj mjeri prepoznaju ispravnost našeg političkog djelovanja. S obzirom na to, sa zadovoljstvom smo “prinuđeni” da, gotovo na dnevnoj bazi, širimo naše tehničke i prostorne kapacitete i intenzivno unaprjeđujemo našu partijsku infrastrukturu, koju smo postavili u svakoj opštini na teritoriji cijele Crne Gore. Siguran sam da će 2018. godina, koja je prepuna političkih izazova, biti još uspješnija za Socijaldemokrate, a samim tim i za cijelu Crnu Goru”, istakao je Brajović.

Predsjednik OO SD Nikšić, Dragan Zečević, kazao je da mu izuzetno zadovoljstvo pričinjava činjenica da su Socijaldemokrate dobile prostorije koje u potpunosti korespondiraju sa ozbiljnim političkim  ambicijama nikšićkih Socijaldemokrata.

“S obzirom na to da smo na lokalnim izborima u Nikšiću ove godine ostvarili izuzetan rezultat, kojim smo zadobili značajno veće povjerenje Nikšićanki i Nikšićana u odnosu na parlamentarne izbore, to nas je dodatno motivisalo da još ozbiljnije i posvećenije širimo istinsku socijaldemokratsku ideju u Nikšiću. Socijaldemokrate su ozbiljan politički subjekt, koji u Nikšiću, ali i cijeloj Crnoj Gori, svakim danom stiče povjerenje sve većeg broja ljudi, pa je sasvim logično da se uselimo u prostorije koje svojim kapacitetima odgovaraju veoma brojnom članstvu našeg odbora, koje se svakodnevno uvećava”, kazao je Zečević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.