Jelena Karleuša odlučila da se preseli u inostranstvo?
Jelena Karleuša

Sve za ljubav

Jelena Karleuša odlučila da se preseli u inostranstvo?

Svjetski fudbalski klubovi žele Duška Tošića, pa nakon Totenhema koji je Bešiktašu, gdje Tošić trenutno igra, ponudio 3.500.000 eura u trku se umiješao i Stouk. Ali, Bešiktaš zahtijeva najmanje pet miliona.

Tošić je ljetos produžio ugovor sa prvakom Turske do 2020. godine, pa je isticao da je zadovoljan u Bešiktašu i da bi volio da u tom klubu završi karijeru, ali odlične partije prije svega u Ligi šampiona nisu neopaženo prošle u Velikoj Britaniji.

Stouk tridesetdvogodišnjeg srpskog fudbalera vidi kao idealno rješenje za probleme u odbrani, jer je primio čak 40 golova na 19 utakmica u Premijer ligi.

Ostaje da se vidi da li će neki od klubova preuzeti Tošića, ali s obzirom koliko je fudbalerova supruga Jelena Karleuša nepredvidiva, može baš ovaj put odluči da se pridruži suprugu.

Podsjetimo, Tošić ima kratko iskustvo iz Engleske gdje je šest mjeseci bio član Porsmuta i Kvins Park Rendžersa, a tokom karijere igrao je za OFK Beograd, Verder, Crvenu zvijezdu, Betis i Genčlebirligi, prije nego što je prije dvije godine stigao u Bešiktaš.

Kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.