Montenegro airlines nagrađuje one koji putuju 30. i 31. decembra

Montenegro airlines nagrađuje one koji putuju 30. i 31. decembra

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines (MA) nagrađuje svoje lojalne putnike. Sve članove Vision tima koji budu putovali avionima MA 30. i 31. decembra kompanija će nagraditi sa 10.000 milja.

"Milje će biti upisane na njihov račun nakon ostvarenog putovanja. Vision team je individualni program za česte putnike u kojem se, adekvatno nivou korišćenja usluga, obezbjeđuju privilegije.Na Vama je da birate destinacije, a MA Vašu vjernost nagrađuje besplatnim kartama", navodi se u saopštenju kompanije.

Ukoliko želite biti dio Vision teama-a to možete postati popunjavanjem formulara na sajtu www.montenegroairlines.com.

Iz MA dodaju da su ponosni na sigurnost, bezbjednost i tačnost svoje kompanje i dodaju da će i ubuduće raditi na poboljšanju svoje usluge sa posebnim akcentom na brigu o putnicima.

Kako su najavili, u narednoj godini možemo očekivati niz promotivnih kampanja nacionalnog avioprevoznika sa ponudom veoma atraktivnih tarifa za putovanja ka svim destinacijama na kojima MA saobraća.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.