Filip Martinović novi predsjednik Crnogorske na Cetinju
Filip Marinović

Sa Cetinja da krenu promjene

Filip Martinović novi predsjednik Crnogorske na Cetinju

Danas je na Cetinju, za predsjednika OO Crnogorske, jednoglasno izabran Filip Martinović. Zahvaljujući na izboru, Martinović je istakao važnost koju Cetinje u svakom smislu ima za Crnogorsku.

“Na Cetinju je usvojena Cetinjska rezolucija, dokument kojim se rukovodi naša partija. Sjedište naše partije je na Cetinju i želim da upravo sa Cetinja krenu promjene za koje se zalaže Crnogorska poput ustavnog patriotizma i mekog razvlašćivanja vladajućih struktura”, kazao je Martinović.

“Sa pozicije novoizabranog presjednika Opštinskog odbora prvo što želim da uradim je da se zahvalim članovima odbora koji su svojim glasanjem doveli do toga da budem na ovom mjestu, zatim vrhu partije koji mi je dao povjerenje da mogu da se kandidujem i na kraju i gospodinu Ivici Kaluđeroviću koji je postavio ovaj odbor na zdrave osnove i napravio fantastičan tim ljudi”, dodao je Martinović.

Martinović je pritom i najavio aktivnosti Crnogorske na Cetinju za naredni period i podsjetio sve sugrađane da posjete centralu naše partije na adresi Bulevar crnogorskih junaka 8 kako bi se informisali o svemu što ih zanima, a vezano je za djelovanje, rad i ideje Crnogorske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.