Božićno iznenađenje: Dobila račun za struju 284 milijarde dolara
Ilustracija

Božićno iznenađenje: Dobila račun za struju 284 milijarde dolara

Stanovnica Pensilvanije ostala je potpuno šokirana kada je preko interneta ovog mjeseca provjeravala račun za struju i vidjela da "duguje" više od 284 milijarde dolara.

Meri Horomanski (58) je bila neprijatno iznenađena, pa je čak pomislila da su svjetleći božićni ukrasi koje je postavila možda "uticali" na račun.

Horomanski je odmah o svemu obavijestila sina koji je kontaktirao kompaniju "Penelek", koja njihovo domaćinstvno snabdijeva strujom.

Iz te kompanije je ubrzo došla potvrda da je u pitanju greška i da račun zapravo iznosi 284,46 dolara.

Hormanski je na kraju uspjela i da se našali, pa je sinu rekla da tek sada zna šta želi za praznike.

"Rekla sam mu da želim aparat za praćenje rada srca", kazala je Hormanski.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.