Preminuo Nebojša Milošević, poznati košarkaški radnik
Nebojša Milošević, Foto: Google.com

Nakon teške bolesti

Preminuo Nebojša Milošević, poznati košarkaški radnik

Poznati košarkaški radnik Nebojša Milošević preminuo je u nedjelju u 61. godini nakon teške bolesti.

Nebojša Milošević rođen je 22.12.1957. Veliki košarkaški talenat pokazao je već sa 15 godina kada je igrao u II ligi Jugoslavije u dresu Jedinstva.

U 25 godina dugačkoj karijeri igrao je u Sarajevu (Alhos), Višegradu (Varda), Nikšiću (Sutjeska), Atini (Esteros), Baru (Mornar), Bijelom Polju (Jugotes i Jedinstvo).

Dva puta biran je za najboljeg košarkaša Crne Gore i dobitnik je priznanja KSCG. Bio je i najbolji igrač grčkog prvenstva u sezoni 1988/89.

Po završetku karijere bio je delegat na mečevima pod organizacijom KSCG-a, ABA lige i FIBA. Takođe u dva mandata biran je u Predsjedništvo KSCG-a, a bio je u rukovodstvu Mornara i Jedinstva.

Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.