Francuskinja kupila tiket od 10 i dobila MILION eura!
ilustracija

Greb-greb lutrija

Francuskinja kupila tiket od 10 i dobila MILION eura!

Jedna Francuskinja, čije ime nije saopšteno, iznenadila se kad je grebanjem tiketa lutrije prije kupovine u tržnom centru na jugozapadu Francuske shvatila da je osvojila milion eura, prenio je list Parizjen.

Francuskinja se vratila u svoj automobil i odvezla se kući da to saopšti suprugu, naveo je list i dodao da je u tom uzbuđenju zaboravila na kupovinu.

Žena, koja ima oko 40 godina, rekla je da će od novca da kupi novi namještaj, poklone porodici i prijateljima i da će otići na neko lijepo putovanje.

U pitanju je tiket Milioner koji košta deset eura.

Dobitnica je rekla lokalnim medijima da se odlučila da kupi tiket kad je vidjela jednu ženu koja je takođe osvojila određenu sumu.

Ta druga dobitnica je iznenađeno i na osmjeh zaposlenih u tržnom centru rekla: "E da mi je neko rekao, a ja upravo kupila najjeftiniju paštetu od guščije jetre".

Ta pašteta je skupa i Francuzi je obično jedu samo za praznike ili posebne prilike.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.