Ispred Buda bara uhapšen Podgoričanin, pronađen pištolj i municija
ilustracija

Pojačane kontrole

Ispred Buda bara uhapšen Podgoričanin, pronađen pištolj i municija

Službenici podgoričke policije su juče u saradnji sa službenicima Posebne jedinice policije uhapsili Podgoričanina S.M.(37) kod kojeg je pronađen pištolj i municija u ilegalnom posjedu.

Policija, kako je saopšteno u kontinuitetu sprovodi akciju pojačane kontrole lica i vozila na području Podgorice, sa posebnim osvrtom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica.

"Postupajući na osnovu operativnih informacija, službenici CB Podgorica i PJP su, 24.12.2017. godine oko 00,30 časova, ispred ugostiteljskog objekta „Buda Bar” u ulici Stanka Dragojevića, izvršili kontolu S.M. (37) iz Podgorice. Pregledom ovog lica, policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke „RR-51 Police”, kalibra 7,65 mm sa 7 metaka u okviru, u ilegalnom posjedu", saopštila je Uprava policije.

Pronađeno oružje i municija će biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.  

Kako se dodaje, o događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se S.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.