Trampov Badnji dan: Razgovarao sa djecom o Djeda Mrazu, igrao golf i večerao sa porodicom
Melanija i Tramp razgovaraju sa djecom

Trampov Badnji dan: Razgovarao sa djecom o Djeda Mrazu, igrao golf i večerao sa porodicom

Američki predsjednik Donald Tramp bio je vrijedan na Badnji dan - tvitovao je protiv neprijatelja, ohrabrivao je američke vojnike koji su u inostranstvu, igrao je golf, razgovarao sa djecom koju zanima kada će im Djeda Mraz donjeti poklone, večerao je sa porodicom i prisustvovao ponoćnoj misi, navodi agencija AP.

Tramp je započeo dan objavama na društvenoj mreži Twitter protiv medija i zamjenika direktora američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Endrjua Mekejba, koga smatra pristrasnim protivnikom.

Tramp je takođe proveo nekoliko sati igrajući golf u svom privatnom klubu u Palm Biču na Floridi.

Nakon toga, predsjednik i prva dama SAD su u okviru programa američke vojne komande zadužene za vazdušnu bezbjednost u SAD i Kanadi (Norad - North American Aerospace Defense Command), koja svake godine prati putovanje Deda Mraza, razgovarali telefonom sa djecom koju je zanimalo kada će Djeda Mraz posjetiti njihove domove.

1024x1024

"Djeda Mraz se kreće veoma brzo. Biće u tvojoj kući veoma kasno večeras kada budeš spavao", rekao je Tramp u jednom od telefonskih razgovora.

Tramp je u nedjelju zahvalio vojnicima koji su daleko od svojih porodica da bi, kako je naveo, "branili sve porodice, slobodu i ponos" SAD.

"Mi smo danas kao i svakoga dana zahvalni na vama i vašim porodicama", poručio je Tramp američkim vojnicima koji Božić po gregorijanskom kalendaru provode u inostranstvu.

Tramp je imao porodičnu večeru na Badnje veče poslije čega je prisustvovao ponoćnoj misi u episkopalnoj crkvi u Palm Biču u kojoj se 2005. godine vjenčao.

3jpgweb

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.