Kućni pritvor za Bjelopoljca
Dejan Šekularac, foto: Novosti

U toku istraga

Kućni pritvor za Bjelopoljca

Dejanu Šekularcu (37) iz Bijelog Polja, osumnjičenom da je kao pripadnik grupe Darka Šarića trgovao narkoticima, ukinut je pritvor u zamjenu za kućni pritvor uz elektronski nadzor.

Protiv njega je u toku istraga, pošto je, za razliku od drugih okrivljenih, postupak protiv njega bio u prekidu, jer je bio u bjekstvu od oktobra 2010. Šekularac se predao srpskim vlastima 16. novembra ove godine, posle sedam godina bekstva, došavši avionom iz Podgorice.

Prema informacijama Večernjih novosti u nastavku istrage, očekuje se saslušanje svjedoka. Među njima i trojice svjedoka saradnika koji su već saslušavani na glavnom pretresu protiv Šarića i ostalih optuženih za šverc narkotika iz Južne Amerike. Riječ je o Drašku Vukoviću, Radanu Adamoviću i Nebojši Joksoviću.

Tužilaštvo tvrdi da je Šekularac bio zadužen za organizovanje i kontrolu prevoza droge iz Južne Amerike za Evropu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.