Druženje sa mladima koji su osvojili internet

U KIC-u "Budo Tomović"

Druženje sa mladima koji su osvojili internet

Regionalne Youtube zvijezde, Marija Žeželj i Idžo, gostovali su danas u KIC ,,Budo Tomović“ i družili se sa svojim fanovima.

Događaj je organizovala kompanija Telenor, u okviru promotivnih aktivnosti nove pripejd kampanje. 

VED1374

Idžo i Marija govorili su o tome kako su postali popularni u digitalnom svijetu, o upotrebi društvenih mrežai zanimljivim iskustvima koja dijele na svojim kanalima.

Marija Žeželj dolazi iz Novog Sada i jedna  je od najpopularnijih tinejdžerki u regionu, dok je Idžo gejmer iz Crne Gore koji ima više od 170 000 pratilaca. 

VED0869

Podsjećamo, nova pripejd ponuda odnosi se na sve nove korisnike, koji mogu  aktivirati dodatak „Telenor besplatno“, koji donosi 100 minuta ka svim mrežama, 1000 minuta u mreži i deset gigabajta interneta koji se mogu iskoristiti tokom sedam dana. 

VED0964

Osim tih povoljnosti za nove korisnike, Telenor svim svojim korisnicima omogućava besplatnu aktivaciju dvije aplikacije po izboru. Tako korisnici mogu besplatno aktivirati Instagram, Twitter, Viber, Facebook ili WhatsApp, i dobiti deset gigabajta mjesečno za svaki od aktiviranih servisa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.