ASTRO: Ovaj znak u 2018-toj staje na ludi kamen
ilustracija

Ljubavna sreća

ASTRO: Ovaj znak u 2018-toj staje na ludi kamen

Biće ljubavnih trzavica, ali ova tri znaka će u 2018. godini konačno naći pravu ljubav.

LAV

Lavovi će na ljubavnom planu u narednoj godini prosto procvjetati. Posebno obratite pažnju na Vodolije i Vage u svojoj blizini, jer je velika vjerovatnoća da je neko od njih osoba sa kojom ćete se skrasiti. Ako ste već u srećnom ljubavnom odnosu, ljubav će bujati u novoj godini, pa ako već niste u braku, vjerovatno je 2018. godina vreme kada stajete na ludi kamen.

OVAN

Ovo je period kada ulazite u novu ljubav. Čak i ukoliko ste već u vezi, velika je šansa da ćete imati jednu zabranjenu ljubav zbog koje će se postojeća veza raspasti. Ali prava ljubav čeka vas sredinom proljeća, i to sa osobom u znaku Blizanaca.

DJEVICA

Slobodne Djevice će krajem godine upoznati osobu koja će ih potpuno očarati, i to vjerovatno na poslu. U početku ćete se opirati toj zabranjenoj ljubavi, ali najvjerovatnije će emocije nadvladati, pa su dalji potezi na vama. A zauzete Djevice neka se ne brinu - u narednom periodu ljubav će samo jačati, i to bez ikakvih trzavica, prenosi Žena Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.