Ponovljeno glasanje u Tuzima: Demokrate uzele mandat DPSu

Ponovljeno glasanje u Tuzima: Demokrate uzele mandat DPSu

Rezultati sa ponovljenih izbora na biračkom mjestu Vranj u Tuzima, po kome su Demokrate uzele još jedan mandat i sada u parlamentu participiraju sa dva odbornika potvrđuje rast te partije, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Drugi mandat su Demokrate dobile uzimajući mandat direktno DPSu. Još jedna u nizu potvrda dubokog prodora Demokratske Crne Gore u biračko tijelo DPSa. Taj niz je  počeo u Budvi i Kotoru, nastavljen je na Cetinju i Petnjici, a sada je veoma vidljiv i u Tuzima - istakli su iz te partije i dodali:

-Uprkos kompletnoj mašineriji formalnih i neformalnih centara moći koje su se obrušile u borbi da zadrže Demokrate na jednom mandatu u Tuzima i sačuvaju mandate DPSu, uspjeli smo da pojačamo rezultat, a dodatno oslabimo DPS. Zahvaljujemo se hrabrim i poštenim građanima i građanima Tuzi koji  prepoznaju iskrene demokratske snage. Demokrate su još jednom potvrdile svoj građanski koncept i na ovom primjeru pokazale da ideja Pobjeda, a ne podjela nema alternativu-.

Kako su naveli, izraženo u procentima, Demokrate su osvojile 25% glasova na biračkom mjestu Vranje u Tuzima, što kako navode, govori o ogromnoj podršci građana i nezaustavljivom rastu.

"Na istom biračkom mjestu DPS je pao za punih 17%. Dakle, onoliko koliko su Demokrate porasle", zaključili su iz partije Alekse Bečića.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.