Cetinje: Eksplodirao automobil u pokretu, dvije osobe povrijeđene
Foto:Cetinjski list

Vozač prebačen u KCCG

Cetinje: Eksplodirao automobil u pokretu, dvije osobe povrijeđene

Danas oko 18,30 časova u Bulevaru crnogorskih junaka u Cetinju je došlo do eksplozije vozila u pokretu, prilikom koje su dvije osobe povrijeđene, saopštila je Uprava policije.

U vozilu su se nalazila dva lica, N.K. i S.V. iz Cetinja. N.K.je u eksploziji zadobio teške tjelesne povrede, dok je S.V. zadobio lakše tjelesne povrede. Preduzimaju se mjere i radnje na utvrđivanju uzroka eksplozije kao i svih činjenica u događaju - naveli su iz policije.

Prema do sada raspoloživim podacima, do eksplozije u vozilu marke „Peugeot“ kojim je upravljao N.K, a u kojem se kao suvozač nalazio S.V, je došlo dok se vozilo kretalo Bulevarom.

Mediji prenose da je do eksplozije došlo u trenutku kada se auto u kojem su bili Cetinjani Nikola Kaluđerović i Stevo Vujović nalazilo na semaforima, a pretpostavlja se da je podmetnuta bomba aktivirana daljinskim upravljačem.

U eksploziji je teške tjelesne povrede zadobio N.K. i on je trasportovan u KCCG u Podgorici. S.V. je zadobio lakše tjelesne povrede - potvrđeno je iz policije.

-O događaju je obaviješten nadležni tužilac. Na licu mjesta će biti izvršen uviđaj, uz prisustvo vještaka za PEH (požari, eksplozije i havarije). Biće preduzete mjere i radnje kako bi se utvrdilo da li je eksploziv podmetnut ili su lica koja su bila u vozilu prevozila eksploziv.

Sve dalje aktivnosti biće preduzimane u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, radi utvrđivanja činjenica i potpunog rasvjetljavanja događaja  zaključili su iz UP.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.