Zidan: Težak poraz ali ne odustajemo
Zidan

Zidan: Težak poraz ali ne odustajemo

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da njegovoj ekipi nisu potrebne neke promjene, uprkos današnjem porazu od 0:3 od velikog rivala Barselone i dodao da neće odustati od borbe za titulu.

Real je danas na svom terenu izgubio od Barselone sa 0:3 i zaostaje 14 bodova za najvećim rivalom.

Zidan je rekao da je poraz gorak, ali da želi da razmišlja o "pozitivnoj" igri njegove ekipe u prvom poluvremenu.

"Napravili smo grešku i loše smo se branili, a to je na ovom nivou veoma značajno. Nećemo sada da poludimo. Ovo je težak poraz, ali nema potrebe da nešto mijenjamo. Počeli smo veoma dobro, prvo poluvrijeme je bilo izjednačeno, pa nas ovaj poraz boli. Teško nam je, ali to se dešava u fudbalu", rekao je Zidan, prenijela je Marka.

On je dodao da njegova ekipa ne odustaje, iako trenutno ima 14 bodova zaostatka.

"Mi nikada nećemo odustati. Sada idemo na odmor, ne smijemo da razmišljamo o ovome. Moramo da uživamo sa porodicama, a zatim da se vratimo poslu. Nije gotovo", rekao je bivši francuski reprezentativac, prenosi Beta.

Upitan o sastavu ekipe, on je rekao da je Mateo Kovačić sa pravom bio u startnoj postavi.

"Moram da odaberem i to je to. Kovačić je morao da pazi Lionela Mesija i to je dobro radio", naveo je Zidan.

On je dodao da je situacija postala teža za njegovu ekipu kada je isključen Dani Karvahal, nakon što je rukom sprečio loptu da udje u gol.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.