Ispraćaj za Dejana u krugu najbližih: Počivaće kraj dede Bore Todorovića

Ispraćaj za Dejana u krugu najbližih: Počivaće kraj dede Bore Todorovića

Tijelo trogodišnjeg Dejana, sina popularnog glumca Srđana Žike Todorovića i njegove supruge Ane, koji je u srijedu iznenada preminuo, biće kremirano danas u 16 časova na Novom groblju u Beogradu, u prisustvu najbližih.

Iako zvaničnih potvrda nije bilo, u petak se pominjala mogućnost da će mališan da počiva kraj dede Bore Todorovića, čija urna je takođe na Novom groblju, pišu Večernje Novosti.

Srđanu i Ani, koji će danas na večni počinak ispratiti svog malenog Dejana, ostaje samo da nađu snage i nastave život, koji se tako surovo poigrao sa njima. Svega tri i po godine stigli su da uživaju u sinčiću na čije su rođenje toliko dugo čekali, i koji je predstavljao krunu njihove dugogodišnje ljubavi, a koji je u srijeedu predveče preminuo na potpuno neobjašnjiv način. Dječak je kobnog popodneva u stanu na Vračaru utonuo u san, iz kog majka nije uspjela da ga probudi, a svi pokušaji reanimacije nisu imali efekta. Obdukcija je pokazala da je iznenadna smrt nastupila usljed prestanka rada srca.

"Nikad nije plakao, uvijek je bio nasmejan. Bio je nevjerovatno mirno i milo, poslušno dijete. Zračio je plemenitošću, ne što je moj, već su to drugi govorili - opisivala je neutješna majka Ana, još u njeverici da njenog malog Dekija, kome su podredili cio život, više nema.

Otac Srđan se, kao i uvijek, i te kako potrudio da u ovim teškim trenucima, tokom obdukcije i priprema za današnju kremaciju sina, izbjegne pažnju javnosti. Njegovu želju za privatnošću, očekivano, poštuju i sve kolege i bliski prijatelji, koji nisu pristajali da se javno oglašavaju povodom tragedije koja je zadesila Todoroviće. I komšije slavnog glumca utonule su u tišinu, u nevjerici da više nema njihovog malog, veselog i razigranog komšije Dejana, kog su svakodnevno viđali kako se igra i šeta sa roditeljima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.