Nikšićanin uhapšen jer je falsifikovanjem prevario više osiguravajućih društava
Ilustracija

Krivična prijava

Nikšićanin uhapšen jer je falsifikovanjem prevario više osiguravajućih društava

A.R. (28) iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je falsifikovao isprave i prevario više osiguravajućih društava.

Nikšićanin je navodno tim putem stekao protivpravnu imovinsku korist od 6.500 eura.

"Naime, službenici CB Nikšić i SKP su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv A.R. zbog postojanja osnovane sumnje da je krivična djela počinio na štetu „Uniqa osiguranje", „Sava osiguranje" i „Swiss osiguranje". On je ova krivična djela počinio na način što je, kako se sumnja,  u prethodnom periodu falsifikovao medicinsku dokumentaciju – više izvještaja ljekara specijaliste Opšte bolnice Nikšić, o povredama koje je navodno zadobio, a koju je dalje dostavljao osiguravajućim društvima radi nadoknade štete na osnovu polisa osiguranja koje ima u ovim osiguravajućim društavima. On je na ovaj način, kako se sumnja, ostvario protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 6.500 eura", .

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se protiv A.R. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.