Tuzi: Ukrao sef sa 20 hiljada eura i 10 hiljada dolara
Ilustracija

Iz spavaće sobe

Tuzi: Ukrao sef sa 20 hiljada eura i 10 hiljada dolara

Podgorička policija je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, protiv M.I. (33) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je, na štetu Đ.C. iz Podgorice, počinio tešku krađu, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da se sumnja se da je M.I. počinio tešku krađu na način što je 14. septembra 2017. godine, u periodu od 9,30 do 10,40 časova, sa još dvije za sada nepoznate osobe, došao do porodične kuće  Đ.C. u Tuzima i tom prilikom, kako se sumnja, iskoristio to što su vrata kuće bila otključana i ušao u unutrašnjost kuće.

Iz policije se navodi da se sumnja da je M.I. iz spavaća sobe ukrao metalni sef u kojem se nalazilo od 26 do 28.000 eura i 10.000 američkih dolara, kao i lična dokumenta članova porodice Đ.C.

Nakon izvršenog krivičnog djela, M.I. i druge dvije osobe su se, kako se sumnja, pobjegli sa lica mjesta i otišla u mjesto Donji Kokoti gdje su upotrebom podesnog sredstva nasilno otvorili sef i uzeli pare, dok su sef i ostatak stvari bacili u korito rijeke Morača.

"Policijski službenici su, 29.10.2017. godine, pronašli odbačeni sef u koritu rijeke Morača, gdje je na licu mjesta izvršen uviđaj. Posebni izvještaj protiv M.I. je nadležnom tužiocu podnijet u redovnom postupku", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.