U Baru uhapšene tri osobe zbog marihuane
Foto: Uprava policije

Droga namijenjena za dilovanje

U Baru uhapšene tri osobe zbog marihuane

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su juče u saradnji sa službenicima Interventne jedinice Centra bezbjednosti Bar,oduzeli oko kilogram marihuane i tom prilikom uhapsili tri osobe osumnjičene za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici Odsjeka i Interventne jedinice CB Bar su juče oko 21,50 časova, na magistralnom putu Podgorica – Bar u mjestu Haj – Nehaj, zaustavili pmv marke „VW Golf II“, bosanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao D.J. (21) iz Rogatice, privremeno nastanjen u Baru, dok su se u vozilu nalazili J.B. (22) i D.L. (32), oba iz Bara.

Pregledom lica i vozila, policijci su ispod haube pronašli jedno veće pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine 1,014 kilograma.

1kgmarihuaneBar1

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su D.J, J.B. i D.L. imali namjeru da opojnu drogu stave u tzv. uličnu prodaju na području Opštine Bar.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.J, J.B. i D.L. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga.

Pronađena biljna materija biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.