Knežević pozvao Nuhodžića da oduzme pasoše Katniću i Čađenoviću
Milan Knežević

Sjutra bi trebali da ih uhapse

Knežević pozvao Nuhodžića da oduzme pasoše Katniću i Čađenoviću

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević pozvao je ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića da oduzme pasoš specijalnim tužiocima Milivoju Katniću i Saši Čađenoviću.

Knežević je u parlamentu saopštio da bi Katnić i Čađenović, poslije informacija koje će sjutra iznijeti na konferenciji za novinare u vezi s montažom pokušaja terorizma na dan izbora, odmah trebalo da budu uhapšeni.

Ranije danas Demokratski front (DF) je saopštio da bi Skupština Crne Gore trebalo da formira anketni odbor koji bi, prema riječima Andrije Mandića, utvrdio činjenice u vezi sa ratnom prošlosti Specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića.

Mandić je, na početku današnje sjednice Skupštine, kazao da je na zahtjev tog saveza održana sjednica Kolegijuma, nakon što je na osnovu "izgovorene riječi" u Skupštini jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević dobio poziv da da izjavu povodom njegovih stavova o ratnoj prošlosti Katnića.

On je kazao da su predstavnici DF-a tražili od predsjednika Ivana Brajovića i od Skupštine da u parlament dođu Katnić, Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković i ministar Nuhodžić, koji su, kako je naveo, odgovorni za situaciju koja veoma komplikuje sve odnose u Crnoj Gori.

Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.