Prijetila zaposlenima da će ih zaraziti sidom pa pljačkala apoteke
Foto: Reuters

Srbija

Prijetila zaposlenima da će ih zaraziti sidom pa pljačkala apoteke

Policija u Jagodini uhapsila je V.J. (41) zbog sumnje da je u Svilajncu opljačkala apoteku tako što je zaposlenoj, uz tvrdnju da ima sidu prijetila da će je napasti inficiranim špricem koji je držala u džepu od jakne ukoliko joj ne preda novac, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Sumnja se da je V.J. iz apoteke ukrala 30.000 dinara, prenosi Beta.

Protiv V.J. će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podnijete i još dvije krivične prijave u redovnom postupku zbog sumnje da je počinila razbojništvo i tešku krađu. 

Sumnja da je ona u Jagodini iz jedne mjenjačnice uz prijetnju žiletom, od radnice oduzela novac, kao i da je u apoteci u Ćupriji na isti način, kao i u apoteci u Svilajncu, ukrala više od 18.000 dinara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.