Film
Foto: Youtube/Warner Bros. Pictures

Film "Ocean's 11" dobija žensku verziju

Prvi trejler za film "Ocean's 8", ženski rimejk filma "Ocean's 11", kod nas prevedenog kao "Igraj svoju igru" zaintrigirao je javnost.

Glavne uloge tumače Sandra Bulok, Kejt Blančet, Rijana, Helena Bonam Karter, En Hatavej, Mindi Kaling, Sara Polson i Akvafina.

Akcioni film predstavlja žensku verziju popularnog filma iz 2001. godine u kome su glavne uloge tumačili Džordž Kluni i Bred Pit.

Za razliku od muškaraca, koji su pljačkali kockarnicu u Las Vegasu, žene planiraju da upadnu na događaj Met Gala u Njujorku.

Sandra Bulok tumači ulogu Debi Oušn, sestru Denija Oušna, lika koga je igrao Džordž Kluni.

Bulok je rekla da zna da će film vjerovatno imati kritičare, ali moli ljude da ga odgledaju pa da onda stvore mišljenje.

"Trebalo bi da postoji pravilo, ne smiješ da kažeš ništa ružno dok film ne stigne u bioskope", rekla je i dodala da se to, naravno, nikada neće desiti.

"Ocean's 8" stiže u bioskope osmog juna 2018. godine.

N1

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.