Supruga Žike Todorovića otkrila potresne detalje smrti trogodišnjeg sina
Foto: Kurir

Neutješna

Supruga Žike Todorovića otkrila potresne detalje smrti trogodišnjeg sina

Supruga Srđana Žike Todorovića, Ana, kroz suze priča o trogodišnjem sinu Dejanu koji je sinoć iznenada preminuo u porodičnom stanu u beogradskom naselju Vračar.

Obdukcija je, prema njenim riječima, pokazala da se radi o sindromu iznenadne smrti djeteta.

"Juče je bio sasvim običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na kontrolu, oko 5 je legao da spava", kaže Ana Todorović za "Kurir".

Trenutak kada je shvatila da je njen mališan preminuo, bio je stravičan.

"Zaspao je i oko pola 7 sam pokušala da ga probudim, ali je bio utonuo u posteljinu, usne su mu bile plave, ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspješno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna", dodala je Ana i navela da je Žika pozvao hitnu pomoć.

Ekipa ljekara je pokušala da ga oživi, ali u tome nisu uspjeli.

"Rekli su mi da je stariji čovjek ne bi uspjeli, a ne dijete. Bio je veselo, dobro dijete. Ništa nije ukazivalo na to da može da se desi ovako nešto. Obdukcija je pokazala da se radi o iznenadnoj smrti koja se javlja kod djece. Ovo se vrlo rijetko dešava. Umro je u snu, nije se otrovao, niti bilo šta drugo, već nas je jednostavno napustio", rekla je Žikina supruga Ana.

Tragedija koja se desila na njihovim dušama ostavila je bolan trag koji nikad neće preboljeti.

"Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo željeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo poredeđeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. Sve ono što smo imali", kaže Ana Todorović.

Kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.