Budva: Racija za vrijeme ručka, privedeno više osoba
Budva

Jedan uhapšen

Budva: Racija za vrijeme ručka, privedeno više osoba

Budvanska policija danas je kontrolisala devet bezbjednosno interesantnih lica u restoranu "Jadran" u tom gradu, nakon čega je uhapsila G.S.(43) iz Nikšića jer je bacio pištolj kada je vidio policajce.

Kako je saopšteno iz policije, kontrolisani su M.Lj, G.S, O.K, M.K. i G.S. iz Budve, M.K. iz Nikšića i M.Š, N.Š. i B.V. iz Podgorice.

"Ispred ugostiteljskog objekta „Jadran“ zatečen je G.S. (43), rođen u Nikšiću a nastanjen u Budvi, dok su ostala lica bila unutar objekta. G.S. je, primijetivši policijske službenike, odbacio vatreno oružje – pištolj u obližnji kanal sa vodom, što su vidjeli policijski službenici CB Budva", istakli su iz policije.

slikabd

O događaju je upoznat državni tužilac u VDT u Podgorici, po čijem nalogu su službenici CB Budva izvršili uviđaj na licu mjesta.

"Policijski službenici su u kanalu pronašli i potom izuzeli vatreno oružje – pištolj marke `Pietro Beretta`, kalibra 7,65mm, sa 6 metaka u okviru. Navedeni pištolj će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja. G.S. je lišen slobode i biće, uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u VDT u Podgorici zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.