Venus nije kriva za smrt 78-godišnjaka
Venus Vilijams

Venus nije kriva za smrt 78-godišnjaka

Američka slavna teniserka Venus Vilijams neće biti kažnjena zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo 78-godišnji Džerom Barson.

Prema policijskom izvještaju, supruga preminulog muškarca tvrdi da je Vilijams prekršila saobraćajna pravila zbog čega je ona morala naglo kočiti.

Zbog toga se zabila automobilom u zadnju kraj njenog vozila. Međutim, Venus tvrdi da je samo usporila, da nije zakočila.

Tokom istrage utvrđeno je da Vilijams nije kriva za nesreću iz juna ove godine. Policija Palm Biča je na osnovu nadzorne kamere utvrdila da se 37-godišnja teniserka pridržavala saobraćajnih pravila. 

 Barson je u nesreći zadobio povrede glave zbog čega je hospitalizovan. Preminuo je 13 dana nakon nesreće. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.