Melburn: Automobilom uletio među pješake, 19 povrijeđenih
Foto:Anadolija

Melburn: Automobilom uletio među pješake, 19 povrijeđenih

Dvojica muškaraca uhapšeni su nakon što je automobil u kojem su se nalazili uletio među pješake na trotoaru u prometnoj ulici u Melburnu, pri čemu je povrijeđeno oko 19 osoba, prenijeli su australijski mediji.

Za sada nije poznat uzrok incidenta, niti da li je u pitanju teroristički napad.

Skaj njuz Australija (Sky News Australia) navodi da je policija uhapsila vozača bijelog "suzuki" terenca koji je uletio na trotoar na kojem su bili pješaci, kao i još jednog muškaraca koji je bio u vozilu.

Mediji su prenijeli da je pružena medicinska pomoć za oko 19 pješaka zbog povreda, a 13 je odvedeno u bolnicu, uključujući i jedno dijete predškolskog uzrasta koje je zadobilo teške povrede glave.

Očevici su kazali da je vozilo prošlo na crveno svjetlo na semaforu, ubrzalo i udarilo pješake u Ulici Flinders u centru Melburna.

Vlasti su saopštile da su brojni policajci upućeni na lice mjesta, kao i u obližnje ulice.

To područje je bilo je veoma prometno kada se dogodio incident zbog predbožićne kupovine.

Beta

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.