Nove izmjene popularne društvene mreže za praznike
Ilustracija

Kako bi nas razveselili

Nove izmjene popularne društvene mreže za praznike

Najveća društvena mreža počela je da uvodi niz prigodnih novina kako bi nas razveselila tokom predstojećih praznika.

Za praznični period koje je pred nama, Facebook je pripremio niz novih praktičnih opcija. 

Vjerovatno najveselije među njima su praznične digitalne čestitke, koje možete da šaljete članovima porodice i prijateljima. Možete i da ih ukrasite posebnim fotografijama i porukama, kao i novogodišnjim zvijezdama. 

Nove opcije uglavnom koriste na različite načine aplikaciju Facebook Camera, a Facebook će dodati i posebne nalepnice i efekte uživo za obilježavanje Božića, Hanuke i Kvanze. 

U video četu u okviru aplikacije Messenger moći ćete od 22. decembra da dodate filtere sa Deda Mrazom i Rudolfom, kao i raznobojne božićne ramove. 

Od 28. decembra imaćete priliku da vidite i kolaže božićnih fotografija svojih prijatelja zahvaljujući novom izdanju Memories, pomoću kojeg će biti moguće baciti pogled unazad na posljednjih mjesec dana. 

Za one kojima je novogodišnja proslava napetija od Božića, Facebook će dodati posebne efekte za prenose uživo, poput digitalnih naočara i šašavih šeširića. 

Posljednji novogodišnji ukras iz novog Facebook arsenala možete da očekujete 4. i 5. januara.

Tportal.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.